Set 12 decoratiuni fluturi cu efect 3d - 3 dimensiuni - Auriu

11,99 RON TVA inclus
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Setul nostru de decoratiuni fluturi cu efect 3D aduce un farmec deosebit oricărui tort sau desert. Realizate cu migală din două straturi de hârtie de înaltă calitate, aceste fluturi cu decupaj dantelat sunt un accesoriu ideal pentru evenimente speciale.

Fiecare fluture este compus dintr-un strat de hartie cu sclipici, care conferă un efect strălucitor, și un strat de hartie cu decupaj dantelat în nuanțe aurii elegante. Această combinație de culori adaugă un plus de rafinament și eleganță decorului.

Pachetul conține 12 bucați, împărțite în trei dimensiuni diferite, pentru a vă oferi versatilitate în aranjarea lor. Setul include 4 fluturi mari, 4 fluturi medii și 4 fluturi mici, astfel încât să puteți crea aranjamente interesante și captivante.

Aceste decoratiuni fluturi sunt extrem de ușor de utilizat și de montat. Aripile lor maleabile permit îndoirea lor pentru a crea un efect realist de fluturi în zbor. Cu ajutorul acestor decoratiuni, puteți transforma rapid și ușor orice tort sau desert într-o operă de artă comestibilă.

Nu doar torturile și deserturile vor beneficia de farmecul acestor fluturi 3D, ci și interiorul casei dumneavoastră. Aceste decoratiuni pot fi utilizate cu succes și ca elemente decorative pentru perete sau fereastră, adăugând o notă jucăușă și elegantă în același timp.

Este important de menționat că aceste decoratiuni fluturi nu sunt comestibile și trebuie utilizate doar în scop decorativ. De asemenea, asigurați-vă că le utilizați într-un mediu curat și uscat pentru a le menține într-o stare impecabilă.

Cu setul nostru de decoratiuni fluturi cu efect 3D, veți adăuga o notă specială oricărui eveniment sau spațiu, transformându-le într-un decor de poveste. Lăsați-vă imaginația să zboare și creați aranjamente unice și impresionante!

Detalii

Greutate
0.1 kg