Topper tort "De Azi Pentru Totdeauna"

27,79 RON TVA inclus
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Culoare
Material
Cantitate 3 Bucati 5 Bucati 10 Bucati
Pret 25,01 RON 23,07 RON 20,84 RON
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Cake Topper-ul "De azi pentru totdeauna", un accesoriu romantic și simbolic pentru a adăuga o notă specială și personalizată torturilor de nuntă sau logodnă. Acest cake topper este conceput pentru a sublinia angajamentul vostru etern și iubirea care va dura pentru totdeauna.

Realizat cu atenție din plexiglas sau oglindă acrilică, acest cake topper este durabil și elegant. Poți alege dintr-o gamă variată de culori, inclusiv alb, negru, auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, cupru, roz aur, galben și mov, pentru a se potrivi perfect cu tema și stilul evenimentului tău.

Cu mesajul "De azi pentru totdeauna", acest cake topper exprimă promisiunea voastră de iubire eternă și dorința de a petrece viața împreună. Adăugând acest cake topper pe tortul vostru, creați un accent romantic și profund care să reflecte angajamentul vostru unul față de celălalt.

Indiferent dacă sărbătoriți nunta sau logodna, Cake Topper-ul "De azi pentru totdeauna" adaugă un sentiment de iubire eternă și conexiune la tortul vostru. Este ușor de utilizat și se fixează cu ușurință pe tort, oferindu-i un aspect elegant și personalizat.

Celebrați iubirea voastră pentru totdeauna cu Cake Topper-ul "De azi pentru totdeauna" și creați o atmosferă romantică și emoționantă la evenimentul vostru special. Alegeți culorile preferate și adăugați un detaliu simbolic tortului vostru, pentru a marca într-un mod unic și memorabil angajamentul vostru și dragostea care va dura o viață întreagă.

Dimensiune: 17 cm latime


Detalii