Topper tort "Nume" Balerina

38,29 RON TVA inclus
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Culoare
Material
Prenume
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Topper-ul pentru tort "Nume" cu balerină, un accesoriu personalizabil care adaugă un element de grație și eleganță torturilor pentru diverse ocazii. Acest topper este realizat din plexiglas sau oglindă acrilică, garantându-i durabilitate și strălucire.

Cu ajutorul acestui topper, poți personaliza torturile cu numele sarbatoritului și o balerină, adăugând o notă specială și un sentiment de delicatețe evenimentului tău. Indiferent dacă sărbătorești nașterea copilului, botezul, aniversarea sau orice altă petrecere specială, topper-ul "Nume" cu balerină adaugă un plus de originalitate și subliniază eleganța evenimentului.

Poți alege dintr-o gamă variată de culori, inclusiv alb, negru, auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, cupru, roz aur, galben și mov, pentru a se potrivi perfect cu tema și stilul evenimentului tău.

Topper-ul "Nume" cu balerină este ușor de utilizat și se fixează cu ușurință pe tort, oferindu-i un aspect impresionant și personalizat. Balerina adaugă un element de frumusețe și eleganță, capturând privirile tuturor celor prezenți.

Adaugă o notă personală și unică evenimentului tău cu Topper-ul pentru tort "Nume" cu balerină. Alege culorile preferate și adaugă numele sarbatoritului pentru a marca într-un mod special și memorabil această ocazie importantă. Cu acest topper personalizat, vei crea o amintire frumoasă și vei adăuga o notă de delicatețe și grandoare fiecărui tort pe care îl servești.

Dimensiune: 17,5 cm latime


Detalii

Categorii
Brand

Produse recomandate