Topper tort nume c4

38,29 RON TVA inclus
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Culoare
Material
Prenume
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Topper-ul pentru tort "Nume", un accesoriu personalizabil care adaugă un element distinctiv și personal torturilor pentru diverse ocazii. Acest topper este realizat din plexiglas sau oglindă acrilică.

Cu ajutorul acestui topper, poți personaliza torturile cu numele sarbatoritului, adăugând un sentiment special și o notă personală evenimentului tău. Indiferent dacă sărbătorești nașterea copilului, botezul, aniversarea sau orice altă petrecere specială, topper-ul "Nume" adaugă un plus de originalitate și personalitate.

Poți alege dintr-o gamă variată de culori, inclusiv alb, negru, auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, cupru, roz aur, galben și mov, pentru a se potrivi cu tema și stilul evenimentului tău.

Topper-ul "Nume" este ușor de utilizat și se fixează cu ușurință pe tort, oferindu-i un aspect impresionant și personalizat. Fie că este vorba despre un tort de ciocolată delicios sau un tort cu frișcă fină, acest topper va adăuga un element special și va atrage toate privirile.

Adaugă o notă personală și unică evenimentului tău cu Topper-ul pentru tort "Nume". Alege culorile preferate și adaugă numele sarbatoritului pentru a marca într-un mod special și memorabil această ocazie importantă. Cu acest topper personalizat, vei crea o amintire frumoasă și vei adăuga o notă de originalitate fiecărui tort pe care îl servești.

Dimensiune: 17,5 cm latimeDetalii

Categorii
Brand

Produse recomandate