Topper tort nunta "Let`s start a brand new story"

25,01 RON TVA inclus
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Culoare
Material
Cantitate 3 Bucati 5 Bucati 10 Bucati
Pret 22,51 RON 20,01 RON 17,51 RON
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Căutați un topper de tort de nuntă unic pentru a vă face ziua specială și mai memorabilă? Nu căutați mai departe. Topperul nostru pentru tortul de nunta "Let`s start a brand new story" este cee ava trebuie!
Acest topper este disponibil din oglindă acrilică, plexiglas sau lemn, astfel încât să puteți alege materialul care se potrivește cel mai bine cu tema și stilul nunții dvs.
Dar asta nu e tot - Topperul nostru pentru tortul de nunta "Let`s start a brand new story" oferă o serie de caracteristici și beneficii care îl diferențiază de alte toppere de tort de pe piață:
- Design unic: Cu fontul său script elegant și opțiunile multiple de culoare si material, topperul nostru este un accesoriu unic pentru tortul de nuntă.
- Ușor de instalat: Pur și simplu introduceți topperul în tort și ați terminat! Este o modalitate lipsită de complicații de a adăuga o notă specială la ziua ta cea mare.
- Utilizare versatilă: După ce ziua nunții dvs. s-a încheiat, topperul nostru poate fi folosit ca amintire pentru anii următori. Este o amintire frumoasă a poveștii voastre de dragoste și a începutului noii voastre vieți împreună.

Dimensiune: 17 cm latime


Detalii