Unt de cacao 100% obtinut la prima presare si dezodorizat
Anbalaj: flacon de plastic cu capac cu filet
Gramaj: 50 grame
Ingrediente: unt de cacao pur
Culoarea si textura poate varia in functie de temperatura
Utilizare: untul de cacao este un ingredient important in toate tipurile de ciocolata, deoarece din cauza proprietatilor sale de topire la temperaturi intre 34 €“ 38 grade Celsius, face ca ciocolata, care este solida la temperatura camerei, sa se topeasca cand este introdusa in gura
Depozitare : se va pastra in ambalajul original, ermetic inchis, in spatii uscate, racoroase, ferite de lumina soarelui si de surse de caldura
Producator: Dr. Gusto
Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj
Tara de origine : Turcia
Fotografiile produselor, descrierile si specificatiile prezentate au caracter informativ si pot diferi fata de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fara instiintare prealabila din partea producatorilor produselor si nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obliga firma producatoare sau pe Top Ingrediente
VALOARE NUTRITIONALA PENTRU 18 GRAME DE PRODUS
Energie: 160 kcal
Grasimi: 18 grame
Grasimi saturate: 11 grame
Colesaterol: 0 grame
Sodiu: 0 grame
Potasiu: 0 grame
Carbohidrati: 0 grame
Fibre: 0 grame
Zahar: 0 grame
Proteine: 0 grame
UTILIZARE PRODUS
Untul de cacao, numit si ulei de teobroma, este o grasime solida de culoare galben-pal sau maro deschis extrasa din boabele de cacao. Boabele de cacao sunt indepartate din planta mare de cacao. Ele sunt apoi prajite, dezbracate si presate pentru a separa grasimea, cunoscuta sub numele de muc de cacao
Untul de cacao este un ulei vegetal comestibil pur, galben, are o aroma si un gust delicat de ciocolata
Untul de cacao dezodorizant este obtinut prin eliminarea mirosurilor si aromelor nedorite si rafinarea lor, iar in faza finala, untul de cacao este inodor
Untul de cacao este un ingredient important in industria alimentara: industria farmaceutica, industria cosmetica, dar mai ales in industria ciocolatei
Untul de ciocolata dezodorizat este folosit in fabricarea ciocolatei si produselor de cofetarie, mai ales in productia ciocolatei negre
Untul de cacao prezinta caracteristica de inmuiere in jur de 30 €“ 32 grade Celsius. Punctul mediu de topire al untului de cacao este in jurul temperaturii de 34 €“ 38 grade Celsius
Untul de cacao 100% pur poate fi folosit pentru arsuri solare, piele uscata si crapata, cicatrici, vergeturi, chiar si pentru cea mai sensibila piele
Untul de cacao se topeste la temperaturi ridicate si devine din nou solid când se raceste. Acest fenomen este natural si poate afecta aspectul, dar nu afecteaza calitatea produsului
Daca este tare, poate fi inmuiat punându-l intr-o cratita cu apa fierbinte timp de 30 de minute sau gatindu-l la microunde pentru câteva secunde
Acest site foloseste cookies pentru a va oferi functionalitatea dorita. Navigand in continuare, sunteti de acord cu Politica de cookies si cu plasarea de cookies, cu scopul de a va oferi o experienta imbunatatita.