Nume decupat Bls

19,79 RON TVA inclus
Disponibil in 3-5 zile de la comanda
Culoare
Material
Prenume
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Nume decupat pentru personalizarea tortului, un produs unic și special creat pentru a adăuga o notă personală și distinctă tortului tău indiferent de ocazie. Cu dimensiunea sa de 15 cm x 7 cm, acest decupaj este perfect pentru a personaliza un tort.

Realizat cu atenție din plexiglas sau oglindă acrilică, acest decupaj este durabil și elegant. Poți alege dintr-o gamă variată de culori, precum alb, negru, auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, cupru, roz aur, galben și mov, pentru a se potrivi perfect cu tema și stilul evenimentului tău.

Acest produs versatil poate fi utilizat la personalizarea torturilor cu ocazia nașterii copilului, aniversărilor, botezurilor și altor evenimente speciale. Adăugând numele persoanei sau un mesaj special, vei crea un tort unic și memorabil, care va impresiona și bucura pe toți invitații.

Indiferent dacă dorești să personalizezi tortul pentru o petrecere intimă în familie sau un eveniment mare, Numele Decupat adaugă un plus de eleganță și originalitate decorului. Este ușor de utilizat și se fixează cu ușurință pe tort, adăugând un detaliu personalizat și deosebit.

Transformă tortul tău într-o capodoperă personalizată cu ajutorul unui astfel de Nume Decupat pentru personalizarea tortului. Alege dimensiunea și culorile preferate și creează o experiență unică și memorabilă pentru toți participanții la eveniment.

Dimensiune aproximativa 15 cm x 7 cm

Detalii

Categorii
Brand

Produse recomandate