Topper Multumim Nasilor Mth

27,79 RON TVA inclus
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Culoare
Material
Cantitate 3 Bucati 5 Bucati 10 Bucati
Pret 25,01 RON 23,07 RON 20,84 RON
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Transmiteți recunoștința și aprecierea voastră pentru nasii voștri dragi cu Topper-ul pentru tort cu mesajul "Mulțumim nașilor"! Cu o dimensiune de 17 cm, acest topper va adăuga un strop de emoție și gratitudine în evenimentele voastre speciale, exprimându-le nasilor voștri cât de mult însemnătate au în viața voastră.

Realizat cu grijă din lemn, plexiglas sau oglindă acrilică, acest topper cu mesajul "Mulțumim nașilor" va sublinia cu delicatețe recunoștința voastră pentru sprijinul, îndrumarea și dragostea pe care v-o oferă în fiecare moment important din viața voastră.

Alegeți dintr-o paletă variată de culori - alb, negru, auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, cupru, rosegold, galben și mov - pentru a găsi combinația perfectă care să se potrivească tematicii și stilului evenimentului vostru special.

Topper-ul cu mesajul "Mulțumim nașilor" este un mod minunat de a le spune cuvinte calde și cu încărcătură emoțională celor care au fost alături de voi în momentele importante din viața voastră.

Arătați-le cât de mult însemnați pentru ei cu acest Topper pentru tort "Mulțumim nașilor"! Comandați acum și sărbătoriți legătura voastră specială cu nasii voștri, pentru ca fiecare eveniment să fie unul memorabil și plin de afecțiune!


Detalii

Categorii
Brand