Topper tort "8 Martie" IIf

16,59 RON TVA inclus
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Culoare
Material
Cantitate 3 Bucati 5 Bucati 10 Bucati
Pret 14,93 RON 13,77 RON 12,44 RON
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Sărbătoriți frumusețea și forța femeilor cu Topper-ul pentru tort cu mesajul "8 Martie"! Cu o dimensiune de 15 cm, acest topper adaugă un strop de gratitudine și admirație în evenimentele voastre speciale, marcând ziua dedicată femeilor și egalității de gen.

Realizat cu grijă din lemn, plexiglas sau oglindă acrilică, acest topper cu mesajul "8 Martie" va sublinia cu delicatețe importanța și rolul special pe care-l au femeile în viața noastră și în societate.

Alegeți dintr-o paletă variată de culori - alb, negru, auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, cupru, rosegold, galben și mov - pentru a găsi combinația perfectă care să se potrivească tematicii și stilului evenimentului vostru special dedicat Zilei Internaționale a Femeii.

Topper-ul cu mesajul "8 Martie" este o modalitate minunată de a exprima recunoștința și admirația față de toate femeile din viața voastră - mame, surori, prietene, colege și toate celelalte femei remarcabile din jurul vostru.

Arătați-le cât de mult le apreciați cu acest Topper pentru tort "8 Martie"! Comandați acum și sărbătoriți frumusețea și forța femeilor, pentru ca fiecare eveniment să fie unul plin de sensibilitate și emoție!

Detalii