Topper tort "Just Married" II

27,79 RON TVA inclus
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Culoare
Material
Cantitate 3 Bucati 5 Bucati 10 Bucati
Pret 25,01 RON 23,07 RON 20,84 RON
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Începeți călătoria voastră de cuplu cu stil și romantism cu Topper-ul pentru tort cu mesajul "Just married"! Cu o dimensiune de 17 cm, acest topper va aduce un strop de magie și fericire în evenimentele voastre speciale, sărbătorind momentul unic al căsătoriei voastre.

Realizat cu grijă din lemn, plexiglas sau oglindă acrilică, acest topper cu mesajul "Just married" va sublinia în mod subtil că sunteți proaspăt căsătoriți și că începeți împreună o nouă etapă a vieții voastre.

Alegeți dintr-o paletă variată de culori - alb, negru, auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, cupru, rosegold, galben și mov - pentru a găsi combinația perfectă care să se potrivească tematicii și stilului nunții voastre.

Topper-ul cu mesajul "Just married" este perfect pentru a marca în mod special ziua voastră cea mare și pentru a aduce un zâmbet pe chipurile celor prezenți la eveniment.

Arătați că sunteți uniți în dragoste și încredere cu acest Topper pentru tort "Just married"! Comandați acum și sărbătoriți momentul magic al începutului vostru împreună, pentru ca fiecare eveniment să fie unul memorabil și plin de bucurie!


Detalii