Topper tort Paste fericit v5

24,85 RON TVA inclus
Disponibil in 2-3 zile de la comanda
Culoare
Material
Cantitate 3 Bucati 5 Bucati 10 Bucati
Pret 22,37 RON 20,63 RON 18,64 RON
Cantitate

Livrare gratuita la comenzile de minim 500,00 RON

Descriere

Sărbătoriți bucuria și învierea cu Topper-ul pentru tort cu mesajul "Paște Fericit"! Cu o dimensiune de 15 cm, acest topper adaugă un strop de sărbătoare și entuziasm în evenimentele voastre speciale, marcând una dintre cele mai importante sărbători religioase.

Realizat cu grijă din lemn, plexiglas sau oglindă acrilică, acest topper cu mesajul "Paște Fericit" va sublinia cu delicatețe semnificația spirituală și însemnătatea acestei sărbători, când ne adunăm în familie pentru a celebra Învierea Domnului.

Alegeți dintr-o paletă variată de culori - alb, negru, auriu, argintiu, roșu, albastru, verde, cupru, rosegold, galben și mov - pentru a găsi combinația perfectă care să se potrivească tematicii și atmosferei festive a sărbătorii de Paște.

Topper-ul cu mesajul "Paște Fericit" este o modalitate minunată de a transmite binecuvântări și urări de pace și armonie celor dragi în această perioadă specială a anului.

Arătați că prețuiți tradițiile și sărbătoriți cu sufletul deschis Învierea Domnului cu acest Topper pentru tort "Paște Fericit"! Comandați acum și bucurați-vă de bucuria și lumina acestei sărbători, pentru ca fiecare eveniment să fie unul plin de armonie și binecuvântare!


Detalii

Categorii
Brand