Politica de retur


Potrivit O.U.G. 34/2014 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsulu sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Clientul se obliga sa notifice Vanzatorul, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la adresa office@tomvalk.ro in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor. Clientului care a notificat intentia de a returna produsele achizitionate ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, SC Tomvalk SRL considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul, iar produsul se va inlocui sau se va returna contravaloare lui.

Costul de transport al returului este suportat integral de Cumparator. Clientul are dreptul sa solicite inlocuirea unui produs cu un altul, din acelasi model, dar dintr-o marime diferita, in termen de

14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul indisponibilitatii marimii dorite, produsul va putea fi schimbat cu unul similar, postat pe site cu acelasi pret ca si produsul initial sau cu plata diferentei de pret de catre client. Nu se vor accepta schimburi de produse ce au fost achizitionate/ primite cu mai mult de 14 zile calendaristice de la data achizitiei/ primirii acestora. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului.

Produsele nu vor putea fi returnate/ inlocuite in urmatoarele cazuri :

1. nu se afla in ambalajul original intact, cu eticheta intacta. Ambalajul original nu poate fi folosit ca si ambalaj la returul coletului si nu poate fi modificat in nici un fel prin scriere, etichetare, lipire etc;

2. prezinta semne de folosire, uzura, spalare;

3. lipsa accesorii;

4. au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;

5. nu prezinta documentele doveditoare ale achizitiei de pe site-ul nostru;

6. produsele personalizate sau realizate dupa specificatiile consumatorului;

Taxa curierului pentru retur in cazul in care se doreste contravaloarea produsului este suportata de catre client. In acest caz, suma va fi returnata in maxim 14 de zile lucratoare de la primirea returului .
Produsele de pe acest site au un termen de garantie de 30 de zile din momentul preluarii produsului.
Factura fiscala primita pe mail tine locul certificatului de garantie.
Garantia se aplica pentru produsele achizitionate numai de la Sc Tomvalk Srld si utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura fiscala.
Pentru constatari la garantie trimiteti un mail la office@tomvalk.ro.
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.tomvalk.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Tomvalk.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

GLS, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de greutatea comenzii

0 kg … 5 kg   →   21,00 RON
5 kg … 10 kg   →   30,00 RON